Make your own free website on Tripod.com

MIJN BIOGRAFIE

MIJN FOTO'S

HOME

MY PRODUCTS

MES PRODUITS

MIJN PRODUCTEN

MY LINKS

Naar FREE DOWNLOADS en vele andere GOODIES

BIOGR. ENGLISH

BIOGR. FRANCAIS

BIOGR. NEDERLANDS

MAIL ME

TO JERRY GORDON

DE GOUDEN STEM

Zijn wereldsukses bracht hem naar vele plaatsen maar meer dan twee decennia reeds woont hij te GENT in BELGIE.

Op het podium is hij als de veer van een klok die hij afwindt met een variatie van sentimentele ballades, R&B, country, rock & roll en niet te versmaden evergreens. Tap Heperi heeft een soort "magnetisme" dat hij gebruikt om een warm gevoel van vreugd over te brengen naar zijn publiek.

Alvorens Tap zijn thuisland verliet had hij vele suksesvolle plaatopnames achter de rug en was hij een graag geziene televisiegast. Niettegenstaande het overdonderend sukses verliet hij zijn moederland om elders zijn geluk te bproeven en kwam zodoende in Europa terecht, enkel om voor de tweede maal de top te halen. Als Internationaal Entertainer gebruikt hij zijn thuisbases als centraal punt om de hele wereld te kunnen bereiken en plaatsen zoals het Shangri-La Hotel in Singapore, het Bali Beach Hotel, Hotel Indonesia en vele anderen, waar hij optradt met The Surpremes en naar Zuid-Afrika om daar deel uit te maken van The Della Reese Show. In Roemenie, Bulgarije, Hongarije en overal in Oost-Europa kreeg hij een hartelijk onthaal.

Hij werkte in The Royal Albert Hall te Londen en ging op tournéenmet Fats Domino in Finland, Zweden, Noorwegen, Spanje, Oost- en West- Duitsland, Engeland, Frankrijk en "In Ierland kunnen ze er niet genoegh van krijgen !!", aldus de leiding van The Parkway Hotel, waar hij werdt onderscheiden met The Parkway Oscar '73 als Entertainer van het Jaar. Met The Bobby Setter Band toerde hij Nederland rond.

Tap heeft een beetje Humperdinck en Jones in zich en op die manier steelt hij de harten van zijn publiek, waar dan ook ter wereld.

Tap heeft een repertoire reikend van de 60's tot heden ten dage.

Tap Heperi staat voor entertainment met een grote E, een pure professioneel.

Tap werkt met minidisc, met uw of zijn geluidsmateriaal en met assistentie van zijn technieker, of met het orkest van uw of zijn keuze.

Tap geeft u een minimum van 2 X 30 minuten puur vakmanschap.

NAAR DE VOLGENDE PAGINA

 

Click op de foto's om naar mijn producten te gaan.

IT TOOK SOME TIME

I FEEL SO GOOD

BACK IN TIME

IT'S YOU

© JERRY GORDON 2001.